Användarnamn Bli medlem
Lösenord Logga in

UPPGRADERA TILL PREMIUM-MEDLEM - SKOLLICENS

BESTÄLL SKOLLICENS
Bättre pris
per elev

Jag är:Skolans namn:
Antal elever:Kontaktperson:
Tel.nr:
E-post:Ring oss så hjälper vi dig!
Telefontid: 09-15

Tel: 08-533 32 544


ÅTERFÖRSÄLJARE - SVERIGE


Inläsningstjänst Inläsningstjänst
Vi är specialister på hjälpmedel för skolelever med läs- och skrivsvårigheter. Med ca 3 000 läromedelstitlar inlästa till ljudböcker ger vi Sveriges elever det stöd de behöver för att följa med i undervisningen. Vidare tillhandahåller vi olika tekniska hjälpmedel, såsom DAISY-spelare och tjänster såsom Glosboken.


Svensk Talteknologi Svensk TalTeknologi
Tillhandahåller hjälpmedel och utbildning för personer med läs- och skrivsvårigheter med utgångspunkt från användarens behov till konkurrenskraftiga priser.
ÅTERFÖRSÄLJARE - NORGE


Tretac Tretac
Tretac tilbyr produkter av alternative dataverktøy.


iFinger iFinger Norge
Verdens beste digitale ordbøker til din PC.
MER INFO


Premium till alla på skolan
Med en skollicens får alla elever och lärare på skolan automatiskt tillgång till Glosbokens alla funktioner.


Inga annonser när eleverna pluggar
Alla annonser på sidan döljs när eleverna loggar in på sina Premium-konton. Vi rekommenderar starkt att eleverna har Premium-konton så att de kan fokusera helt på inlärningen utan att störas av annonser som dyker upp.


På skolan, hemma - Eller var som helst
Tack vare att Glosboken ligger online så får skolans elever och lärare tillgång till Glosbokens Premiumfunktioner både hemma, på skolan eller var de än befinner sig. Skollicensen är alltså inte begränsad till att bara användas på skolan.


Prislista
Priset för en skollicens baseras på skolans storlek.
I priset ingår alla fördelar med Premium. Vi tar dessutom hand om all administration för att uppgradera skolans elever till Premium, så det krävs ingen teknisk/administrativ del från skolan för detta. Det krävs heller inga åtgärder från skolans sida när elever slutar/börjar på skolan - All teknik för detta hanteras av Glosboken.