UPPGRADERA TILL PREMIUM - KOMMUNLICENS


Jag är:Kommunens namn:
Antal skolor:Kontaktperson:
Tel.nr:
E-post:


Ring oss så hjälper vi dig!
Telefontid: 09-14

Tel: 08-533 32 544


ÅTERFÖRSÄLJARE - SVERIGE

Inläsningstjänst

Vi är specialister på hjälpmedel för skolelever med läs- och skrivsvårigheter. Med ca 3 000 läromedelstitlar inlästa till ljudböcker ger vi Sveriges elever det stöd de behöver för att följa med i undervisningen.

Vidare tillhandahåller vi olika tekniska hjälpmedel, såsom DAISY-spelare och tjänster såsom Glosboken.

InläsningstjänstMER INFO


Premium till alla elever och lärare i kommunen
Med en kommunlicens får alla elever och lärare på alla skolor i kommunen automatiskt tillgång till Glosbokens alla funktioner.


Priset baseras på antalet skolor/elever
Vi ser helst att kommunen köper in en kommunlicens istället för att varje skola ska köpa egna skollicenser.

Priset för en kommunlicens baseras på antalet skolor och elever i kommunen. Vi räknar ut hur mycket det skulle kosta om alla kommunens skolor skulle teckna separata skollicenser. Därefter ger vi hela 30% rabatt på det priset så att det verkligen ska löna sig med en kommunlicens. Enkelt, smart och otroligt låg kostnad / elev.


På skolan, hemma - Eller var som helst
Tack vare att Glosboken ligger online så får alla elever och lärare tillgång till Glosbokens Premiumfunktioner både hemma, på skolan eller var de än befinner sig. Med en kommunlicens är elevernas och lärarnas Premium-konton alltså inte begränsade till att bara användas på skolan. Alla elever och lärare får full access till alla Premium-funktioner både i skolan, hemma - Eller var som helst.


Ingen teknisk belastning för kommunen
Glosboken sköter hela uppgraderingen av kommunens elever och lärare till Premium stauts. Ni som kommun behöver därför inte lägga några som helst resurser på någon tekniker som ska uppgradera alla användare till Premium. Vi på Glosboken tar hand om allt sånt. Detsamma gäller om elever börjar/slutar på någon skola i kommunen. Glosboken hanterar detta, så det behövs inga tekniker eller någon speciell administration ute på skolorna för detta. Det ska vara enkelt att uppgradera till Glosboken Premium!