HJÄLP - REPETERA FEL SVAR

Det går självklart att välja att repetera de frågor som du svarat fel på efter en övning.
Det fungerar däremot bara i Öva-läget (eftersom Förhörs-läget är just ett Förhörs-läge).

Gör så här:
  1. Gå in på din övning och starta den i Öva-läget.
  2. Nere till höger finns ett antal inställnings-knappar.
  3. Se till att knappen för "Smart inlärning" är nedtryckt.
  4. Kör igenom övningen som vanligt.
  5. När du har svarat på alla frågor så finns en knapp för att "Repetera fel svar".
  6. Klicka på knappen så får du köra alla "fel svars-frågor" en gång till.

Funktionen med "Smart inlärning" är dessutom ännu smartare än så.
Den håller hela tiden reda på vilka glosor du har svarat fel på - Och låter dig repetera dem med jämna mellanrum automatiskt.
Avståndet mellan repetitionerna är noga uträknat så att du ska lära dig glosorna så effektivt som möjligt.