HJÄLP - KOSTAR GLOSBOKEN NÅGOT?

Både ja och nej...
Du kan testa Glosboken i 30 dagar utan att det kostar något.
För att fortsätta använda tjänsten efter 30 dagar så måste du däremot köpa en licens för din användare. Med en licens får du bl.a. möjlighet att använda talsyntes för att få glosorna upplästa, exempelmeningar till glosorna, tillgång till spel, flera olika övningslägen, m.m.

Vi ser helst att din skola köper in skollicens som gäller för alla elever, så att du som elev inte behöver betala något - Men ändå får tillgång till alla funktioner.

Priset för en skollicens är otroligt reducerat, och kostar oftast inte mer än vad priset för några få enskilda elevlicenser landar på. Prata med din lärare och be honom/henne kontakta oss så hjälper vi till.