HJÄLP - FLYTTA ÖVNING FRÅN EN KURS TILL EN ANNAN

Tanken med en "kurs" är att den ska fungera ungefär som en mapp på datorn (med filer som motsvaras av övningar), eller en pärm som du fyller med papper (övningar). Hela vitsen med detta är att på ett enkelt och tydligt sätt kunna strukturera upp och gruppera dina övningar.

För att flytta en övning från en kurs till en annan gör du följande:

1. Gå in på den kurs där övningen finns

Flytta en övning till en ny kurs - Steg 1
Steg 1 - Välj en kurs

2. Klicka på övningen

Flytta en övning till en ny kurs - Steg 2
Steg 2 - Öppna övningen

3. Klicka på knappen "Kopiera till.." som du hittar uppe till höger

Flytta en övning till en ny kurs - Steg 3
Steg 3 - Klicka på "Kopiera till..."

4. Välj den kurs du vill kopiera övningen till

Flytta en övning till en ny kurs - Steg 4
Steg 4 - Välj kurs att kopiera till

5. Klart!

Observera att du då KOPIERAR övningen till den nya kursen.
Du har alltså samma övning i två kurser nu: Den du kopierat till, plus den ursprungliga kursen.

Gör du någon ändring i övningen via den ena kursen, så ändras motsvarande övning samtidigt i den andra kursen. Anledningen till detta är att det är vanligt att man använder samma övning i flera kurser. För att ta bort en övning från en kurs (t.ex. efter att du kopierat den till en annan kurs) så kan du följa guiden här:
Ta bort övning