HJÄLP - VAD HAR HÄNT MED KLOTTERPLANKET?

Vi har tyvärr valt att stänga Klotterplanket tills vidare.
Eventuellt kommer vi öppna det igen så småningom, men just nu är det som sagt borttaget.
Anledningen till det är att vi fick in väldigt mycket klagomål på att det missbrukades och att det skrevs en massa strunt och dumheter där (alltifrån rasistiska saker till mobbning, m.m).

Vi kommer att ersätta det med andra, motsvarande funktioner så småningom.
Hoppas du har överseende med det och att du ändå kommer fortsätta plugga glosor här på Glosboken!