HJÄLP - LADDA UPP BILD

För att ladda upp en egen bild till din presentations-sida gör du följande:

1. Logga in som vanligt på www.glosboken.se
  2. Klicka på kugghjulet ("Inställningar") högst upp på sidan
  3. Klicka på "Profilbild"
  4. Välj en av standardbilderna till vänster eller ladda upp en egen bild till höger.
  5. Klart!

När du har laddat upp bilden så måste den först godkännas av Glosbokens admins innan den visas publikt. Anledningen till att alla bilder måste godkännas först är att stoppa eventuella bilder som bryter mot Glosbokens regler (t.ex. rasistiska bilder eller onödigt utmanande / lättklädda bilder).