HJÄLP - SKAPA KONTO

Gör så här för att skapa ett nytt användarkonto på Glosboken:

1. Surfa in på Glosboken.se
  2. Klicka på knappen "Skapa konto" (Ungefär mitt på sidan, vid inloggningsformuläret)
  3. Fyll i alla uppgifter
  4. När du skapat din användare skickas ett email till den epost du har uppgett.
  5. Öppna mailet som du fått och klicka på länken i mailet för att aktivera din nya användare.
  6. Klart!

Du kan nu logga in som vanligt med de uppgifter du skrev in när du skapade användaren.